Göra egen bok

Göra egen bok

Göra egen bok eller e-bok är en perfekt passiv inkomst för dig som är duktig på att skriva. Att ge ut sin egen bok kan kännas stort och läskigt. Kanske inte själva skrivprocessen men allt det andra, att designa boken i rätt format och alla andra regler som man ska kunna för att göra egen bok eller e-bok. Istället för att vänta på att ett bokförlag ska godkänna och tycka om din bok innan du får sprida den i världen kan du nu göra det själv. Här får du hjälp med hela processen.

 

Hur gör man en egen bok eller e-bok?

Den här artikeln riktar sig till dig som inte har stor kunskap eller intresse av allt det tekniska som det innebär att göra en egen bok. Du vill fokusera på skrivandet eller fotandet och få hjälp med resten men ändå ha koll på processen hela processen, från design till distribution. Så oavsett om du vill göra en e-bok eller en fysisk bok kan du få hjälp av denna artikel.

Göra egen bok med Blurb

Blurp är ett företag som erbjuder professionella tjänster riktade till dig som vill göra egen bok eller e-bok. För en mindre summa får du tillgång till enkla men kraftfulla verktyg som hjälper dig igenom hela processen av att skapa din e-bok i rätt format så att den passar till Kindle, iPad och Android. Du får också hjälp med att sälja och distribuera din e-bok på alla de stora sajterna. Detta är ett perfekt tillfälle för dig att ta chansen att tjäna en passiv inkomst som författare.