GÖRA EN APP

Hur gör man en app?

Göra egen app till iPhone och Android kan vara ett bra och roligt sätt att påbörja eller utveckla din passiva inkomst. För några år sedan kostade det en förmögenhet att skapa sin egen app, man behövde ta ett lån eller ha en stor startbudget för att kunna förverkliga sin dröm. Tack och lov är det nya tider och nu kan vem som helst med en bra idé göra sin egen app. Men som med alla passiva inkomster krävs det en liten startkostnad för att få sin idé i rullning.

Mitt mål med den här hemsidan är att ge dig det bästa alternativet till att nå dina mål och i detta fall är det att hjälpa dig att göra en egen app. En av mina styrkor, efter att ha jobbat med webb i över tio år, är att jag vet vad som funkar och vad som inte funkar. Jag har testat så otroligt många tjänster och program och kan därför rekommendera mina bästa rekommendationer för att du ska lyckas.

Ha en tydlig idé till varför du vill göra egen app

Innan du sätter igång med arbetet är det viktigt att veta ditt varför, och om det finns en marknad för just din app. Du behöver självklart inte uppfinna hjulet igen men om det är bra att undersöka om din idé redan finns och om den finns är det viktigt att du antingen gör den ännu bättre vilket kan betyda,  bättre funktioner, snyggare design eller mer användarvänlig. Så innan du sätter igång kan du gå igenom följande punkter och se om de kan hjälpa dig i din process:

  • Varför vill jag göra egen app?
  • Vad vill jag erbjuda för tjänster? Är till nytta för andra människor? Hur då?
  • Vad har jag för konkurrenter? Vad vill jag göra bättre?
  • Budget, vad det kosta?
  • Hur mycket vill jag tjäna?
  • När vill jag att min app ska vara klar, deadline?
  • Sätt upp delmål.

När du svarat på dessa frågor börjar ofta ens idé klarna. Du börjar se ditt varför och hur den kan vara till nytta för dig själv och andra människor. Du vet hur mycket du kan spendera och hur mycket du tror att du kan tjäna på att bygga en app.

Så här gör du egen app

Det finns massvis med företag som erbjuder sin tjänster. Men det mest kostnadseffektiva sättet är att du gör en del av arbetet själv. Lugn, du behöver inte kunna programmering eller ens design för den delen. Det finns färdiga mallar som du kan använda dig utav.

Shoutem

Min rekommendation är ett företag som heter Shoutem som har hjälpt tusentals nöjda kunder att göra egna appar som genererar passiva inkomster. De är ett gäng unga härliga personligheter som har gått samman och byggt en revolutionerande nätbaserad plattform som alla ska ha råd med.

De erbjuder färdiga mallar så du behöver inte kunna ett uns av programmering eller design för att skapa din egen app. Man använder sig av en drag-and-drop funktion som förenklar arbetet enormt.

De har inriktat sig på nystartade mindre företag eller till privatpersoner som vill förverkliga sin idé att göra en egen app som sedan genererar en passiv inkomst på längre sikt.

Läs igenom deras hemsida, titta på videon, vilket erbjudande skulle passa dig bäst? Maila de gärna om du har fler frågor då de är väldigt serviceinriktade och vill bara att du ska lyckas med din app.

Klicka här för att ta första steget!